Heta utbildningar på Facebook
Heta utbildningar på Twitter

Kurs inför omcertifiering via ZOOM Certifierad installatör Solel (CIN2)

Preparandkurs + e-learning via ZOOM.
Teoretisk examination väljer du att göra på plats i Härnösand eller på annat examinationscentra.

Pris: 2 900 kr ex moms

Teoretisk examination: För att boka tid för teoretisk examination kontaktar du själv det examinationcentra du vill göra provet på. 

Bokar du teoretisk examination på Heta utbildningar i Härnösand tillkommer ingen extra kostnad. Det gör du genom att maila till uppdragsutbildning@harnosand.se

Vill du boka teoretisk examination på annat examinationscentra (Personal Skills, PS kylteknik i Sthlm, Gbg och Helsingborg eller Kunskapscentrum Markaryd, KCM) tillkommer en avgift från det examinationscentra du väljer.

Tid: Start kl. 10.00 och pågår ca 4 timmar med avbrott för lunch.
Plats: ZOOM

Utöver kurskostnaden ovan tillkommer kostnad för certifikatet som Incert utfärdar. Det kostar 4500 SEK för 5 år.

Avanmälan: Kan göras fram till sista anmälningsdag, därefter faktureras kursavgiften

Kursen är gjord för dig med ett gällande certifikat (CIN2 Certifierad installatör Solel) som behöver förnyas.

Vår kurs är anpassad för de teoretiska krav som gäller idag och ger dig det som behövs inför omcertifieringen. Kursen innehåller repetition av grundläggande begrepp och teknik. Utveckling i branschen när det gäller regler och teknik under senare år behandlas särskilt.

Ett kursmaterial skickas hem till dig i god tid före kursen och du får samtidigt tillgång till vår e-learningplattform med läsanvisning och självtest. Efter att ha gått igenom materialet och självtesterna på nätet har du de förkunskaper som behövs för kursdagen i Härnösand.

Kursupplägg:
Två veckor innan kursdagen på Zoom
- Självstudier på nätet

Kursdagen
- Preparandkurs, digitalt

Anmälningsformulär


Gatuadress
Postnummer
Ort


Gatuadress
Postnummer
Ort


Välj kurstillfälle

Observera att du själv behöver kontakta det examinationscentra du vill göra den teoretiska examinationen på. (Heta utbildningar Härnösand*, Personal Skills, PS kylteknik i Sthlm, Gbg och Helsingborg eller Kunskapscentrum Markaryd, KCM) *Gör du den teoretiska examinationen på Heta utbildningar tillkommer ingen extra avgift.