Heta utbildningar på Facebook
Heta utbildningar på Twitter

Batterikompetens

En elbil som får sitt batteri laddat.

Anmälningstiden till hela utbildningen är slut men man kan fortfarande anmäla sig till enskilda kurser som återstår i modulen. Utbildningen Batterikompetens består av 8 delområden/kurser.
Observera dock att enskilda kurser inte ger något modulintyg.

Läs mer om de olika kurserna Länk till annan webbplats.


Den gröna omställningen i samhället med ökande antal elbilar och behov av att kunna lagra el skapar möjligheter för batteriindustrin som kommer att växa massivt under de kommande åren. Inte minst här, i Västernorrland.

Är du intresserad av att lära dig mer om batteriindustrin och kanske skapa dig en karriär inom den? Novia University of Applied Sciences, en del av finska yrkeshögskolan, erbjuder en avgiftsfri deltidsutbildning inom batteritillverkning och - tillämpning. Kursen är distans och kan göras vid sidan av arbete och går under hösten 2023 och våren 2024.

Utbildningen är ett samarbeta mellan Novia University of Applied Sciences och Campus Härnösand.

Karriärmöjligheter: Batteriutbildningen ger dig en stark grund för att söka jobb inom batteriindustrin. Du kommer att vara attraktiv för arbetsgivare inom tillverkning, forskning och utveckling, energilagring, elektronik, fordonsindustrin och mer.

Nätverkande och samarbete: Få möjlighet att interagera med experter och branschledare genom seminarier, workshops och evenemang. Bygg värdefulla kontakter och skapa möjligheter för framtida samarbeten och projekt.

Tid: Online-föreläsningarna ordnas på torsdagar kl. 15.30-18.00 (finsk tid), främst via Teams/Webex, några praktiska närstudietillfällen på Heta Utbildningar (för dig som bor i Sverige) kan även komma att ordnas under utbildningens gång.

Kostnad: Utbildningen är avgiftsfri